Recensies

Theater

4

De eerste blik op het decor van "De weg naar ergens" is als kijken naar het schattigste huis van je straat. Keurig groen geschilderde ramen en bloemetjes voor de deur. Een huis van een koppel dat alles heeft: 2 kinderen, toffe vrienden, een goede job, een lieflijk huisje en "ne schonen auto".

Humor

3

Maarten Westra Hoekzema – ja, dat is zijn echte naam – neemt je mee op wandel doorheen zijn rommelige levensloop. Hand in hand ontdekken we welke paden hij bewandeld heeft, welke watertjes hij doorzwom.

Humor

4

KRAAKRELAAS Vrijdag 31 mei 2019 ‘Ja, maar eerst een diploma’ met Adriaan Van den Hoof en Tom Peeters

Dans

3

Gebroken stiltes, ontstaan door gedreven ritmes die een podium vullen vol met gepassioneerde dansers. Choreograaf Radouan Mriziga wilde één langgerekt raplied maken, in gevoel en in techniek.

Dans

5

Een Koreaan in militair pak die karaoke zingt, een verzorgster die een Chinese kat wordt, acht bejaarden die vegend binnenschuifelen, een sexy zangeres die krimpt tot een oud besje, vlees in de soepkom dat tot leven komt en een zoon die de vader blijkt te zijn.

Dans

4

Vijf dansers, een cellist die de zes cellosuiten van Bach speelt en een kaal podium zijn de componenten waarmee Anne-Teresa De Keersmaeker een boek literatuur op scène zet.

Theater

3

Op een zaterdagavond gingen we met enkele krakers in Leuven kijken naar Gesprek met de regen.

Theater

4

Op dinsdagavond werd ik ontmaagd in het cultuurcentrum van Berchem.
Geen zorgen, in dit blogbericht ga ik het niet over mijn seksleven hebben. Wel over hoe dit mijn eerste voorstelling ooit was van Ann Van den Broek.

Theater

4

Wij gingen op tijdreis bij MoMeNT in Tongeren.

Muziek

4

Voor velen hoeft Glints geen introductie meer, voor mij was dit toch nog welkom -omdat ik door onduidelijke redenen de opkomende Glints-trein gemist had. Blij te kunnen zeggen dat ik nu wel meerijd.

Theater

3

Van begin tot einde een voorstelling die durft, yes. Een prachtige zaal goed gevuld met mooie, jonge mensen. Zo zien wij het graag. In Virginity krijgen belangrijke vragen een helder antwoord, dat je sommige dingen gewoon voelt en dat die er dan ook mogen zijn.

Theater

5

Hier wordt ons hoofd blij- en hart warm van.